• Bouwen in hout

  Ontdek de voordelen voor het milieu en jezelf

 • Houtskeletbouw

  Op basis van jouw plan en budget maken wij een 3D-voorstel

 • Cellulose isolatie

  Isoleer budgetvriendelijk en ecologisch

 • Houtskeletbouw op maat

  Kies nu voor een duurzame basis en bespaar op lange termijn

 • Energiezuinig bouwen

  Ontdek hier ons laatste nieuw project

 

Lab15 is in 2006 ontstaan uit een passie voor hout en duurzaam bouwen. Met aandacht voor nieuwe ontwikkelingen en normen bouwen wij passieve en laag-energiewoningen, die voldoen aan de hoogste ecologische standaarden.

Lees meer over Lab15


Houtskeletbouw

Houtskeletbouw is een duurzame en veilige manier van bouwen, waar je op termijn financieel bij wint. Wij leveren maatwerk op basis van het architectenplan, jouw wensen en de energienormen.


Ontdek meer

Cellulose isolatie

De papiervlokken van Climacell zijn budget- en milieuvriendelijk. Ze creëren een aangenaam binnenklimaat en zijn meer brandbestendig en minder vatbaar voor schimmelvorming en insecten.


Ontdek meer

 


Onze werkwijze

Wij staan in voor de coördinatie en opvolging van begin tot einde. We houden je budget in het oog en brengen bij iedere stap de bouwheer op de hoogte. Zo heb jij meer tijd voor andere aspecten van het project of om te ontspannen. 

Lees meer over Lab15

Jouw project

Op zoek naar advies, hulp of een volledige aanpak voor je project? Uit onze ervaring en expertise denken wij graag mee over de realisatie van jouw plan. Wij ontmoeten je graag vrijblijvend om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak

Vacature bij Lab15

‘Ervaren houtskeletbouwer/daktimmerman’  Wij zoeken een arbeider houtskeletbouw om ons ploeg te versterken. Het gaat om buitenwerk en atelierwer…