• Bezoek ons tijdens Open Werven Dagen

  Zondag 7 mei in Sint-Niklaas

 • Energiezuinig bouwen

  Bekijk hier onze nieuwste houtskeletbouw

 • Houtskeletbouw op maat

  Ontdek de voordelen voor het milieu en jezelf

 • Energiezuinig (ver)bouwen

  Kies nu voor een duurzame basis en bespaar op lange termijn

 

Lab15 is in 2006 ontstaan uit een passie voor hout en een ecologisch bewustzijn. Met aandacht voor nieuwe ontwikkelingen en normen bouwen wij passieve en laag-energiewoningen, die voldoen aan de hoogste ecologische standaarden.

Lees meer over Lab15.


Houtskeletbouw

Houtskeletbouw is een duurzame en veilige manier van bouwen, waar je op termijn financieel bij wint. Wij leveren maatwerk op basis van het architectenplan, jouw wensen en de energienormen.


Ontdek meer

Cellulose isolatie

De papiervlokken van Climacell zijn budget- en milieuvriendelijk. Ze creëren een aangenaam binnenklimaat en zijn meer brandbestendig en minder vatbaar voor schimmelvorming en insecten.


Ontdek meer

 


Onze werkwijze

Wij staan in voor de coördinatie en opvolging van begin tot einde. We houden je budget in het oog en brengen bij iedere stap de bouwheer op de hoogte. Zo heb jij meer tijd voor andere aspecten van het project of om te ontspannen. 

Lees meer over Lab15

Jouw project

Op zoek naar advies, hulp of een volledige aanpak voor je project? Uit onze ervaring en expertise denken wij graag mee over de realisatie van jouw plan. Wij ontmoeten je graag vrijblijvend om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak

Bezoek Lab15 tijdens Open Werven Dagen bij Cohousing Waasland

Waar: Frans Van Cauwelaartlaan, Sint- Niklaas Wanneer: zondag 7 mei, 10u-17u https://www.openwervendag.be/nl/werven/46-uniek-woonconcept-coh…