• Houtskeletbouw

  Ontdek ons laatste nieuw project

 • Bouwen in hout

  Een duurzame keuze!

 • Doorgedreven isolatie en luchtdichting in houtbouw

  = energiezuinig bouwen

 • Hout in de woning

  Mooi in multiplex, CLT,...

 • Maatwerk

  Op basis van jóuw plannen en budget gaan we aan de slag

Duurzaam bouwen 

Lab15 is in 2006 ontstaan uit een passie voor hout en duurzaam bouwen. Met aandacht voor nieuwe ontwikkelingen en normen bouwen wij passieve en laag-energiewoningen, die voldoen aan de hoogste ecologische standaarden.

Lees meer over onze bouwmethode  


Waarom houtskeletbouw?

Houtskeletbouw is een duurzame en veilige manier van bouwen, waar je op termijn financieel bij wint. Wij leveren maatwerk op basis van het architectenplan, jouw wensen en de energienormen.


Ontdek meer

 


Onze werkwijze

Wij staan in voor de coördinatie en opvolging van begin tot einde. We houden je budget in het oog en brengen bij iedere stap de bouwheer op de hoogte. Zo heb jij meer tijd voor andere aspecten van het project of om te ontspannen. 

Lees meer over Lab15

Jouw project

Op zoek naar advies, hulp of een volledige aanpak voor je project? Uit onze ervaring en expertise denken wij graag mee over de realisatie van jouw plan. Wij ontmoeten je graag vrijblijvend om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak

Vacature arbeider houtskeletbouw bij Lab15

Lab15 is een aannemingsbedrijf dat zich toelegt op de houtskeletbouw van energiezuinige woningen en verbouwingen. Wij zoeken een arbeider houtskel…