3 vacatures bij Lab15

1. Vacature arbeider houtskeletbouw 
Lab15 is een aannemingsbedrijf dat zich toelegt op de houtskeletbouw van passiefhuizen en verbouwingen tot zeer energiezuinige woningen. Wij zoeken een arbeider houtskeletbouw om ons ploeg te versterken. Het gaat om buitenwerk en atelierwerk. Werken op hoogte komt veel voor. Vervoer naar de werf vertrekt aan onze atelier in Gent. Op www.lab15.be kan je bekijken welke projecten we zoal gebouwd hebben.
-Opleiding en/of ervaring met timmerwerken, alsook ervaring met energiezuinig bouwen zijn een pluspunt.
-Zelfstandig en kwalitatief kunnen werken en sterk gemotiveerd zijn vinden we belangrijk.
-We bieden een contract van onbepaalde duur aan volgens barema PC124 van de bouwsector
Start van de job:  +/-  8 januari 2018
Interesse? Stuur je CV en motivatiebrief naar info@lab15.be, ter attentie van Liesbeth Janssens.

 

2. Vacature kraanbestuurder & arbeider houtskeletbouw bij Lab15
Wij zoeken een kraanbestuurder voor transport en montage van houtskeletwanden. Daarnaast zal ook worden meegewerkt als arbeider houtskeletbouw om onze ploegen te versterken. Vervoer naar de werf vertrekt aan onze atelier in Gent.

-Rijbewijs C is noodzakelijk voor deze job. Rijbewijs CE & vakbekwaamheid zijn een pluspunt.
-Interesse in energiezuinig bouwen en enige opleiding en/of ervaring met timmerwerken zijn een pluspunt.
-Zelfstandig en kwalitatief kunnen werken en sterk gemotiveerd zijn vinden we belangrijk.
-Je wordt vergoed volgens PC 124 van de bouwsector, eventueel met een startperiode in een IBO statuut.
Start van de job: te bespreken.
Interesse? Stuur je CV en motivatiebrief naar info@lab15.be, ter attentie van Liesbeth Janssens.

3. Calculator - werkvoorbereider houtskeletbouw
Lab15 cvba is een aannemer die zich toelegt op zeer energiezuinige woningen in ecologische houtbouwwijze, vaak projecten met een sterke architectuur. Lab15 voert zowel opdrachten uit waar we enkel de houtskeletbouw verzorgen, als totaalaannemingen.  Een hoge kwaliteitsstandaard, duurzaamheid en een open en respectvolle relatie met onze klanten, medewerkers en andere stakeholders zijn voor ons uitermate belangrijk.

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker die ons kan versterken op het vlak van verkoop, calculatie en werkvoorbereiding. Je volgt een project op vanaf het eerste verkennende gesprek tot de uitvoeringsvoorbereiding.

Verwachtingen
Je voert samen met de zaakvoerder verkennende gesprekken met een klant of architect. Op basis van dit gesprek, de plannen en eventuele meetstaten en lastenboek, maak je een passende offerte op. Hetzij voor enkel voor de houtskelet, hetzij voor het totaalproject in algemene aaneming. Je vraag offertes aan bij onderaannemers en vergelijkt en evalueert inkomende offertes.
Je verdedigt je offerte naar de klant toe in een offertebespreking, en schaaft de offerte verder bij in functie van deze besprekingen.
Bij toezegging van een project stel je de eerste werkvoorbereiding op.  Je stelt een planning en fasering op, je maakt een overzicht van de voorziene budgetten en materialen, je stelt een uitvoeringsdossier samen, en je bereid de overeenkomsten met onderaannemers voor.
Je draagt op die manier een goed voorbereid dossier over aan de projectleider, die het project in uitvoeringsfase verder zal opvolgen.
Je blijft de projectleider bijstaan in de uitvoeringsfase. Zo ondersteun je de ploegbazen in hun werk door te zorgen dat het materiaal voor hun werf perfect klaar staat, door bestellingen, leveringen en stock op te volgen. Je verwerkt ook feedback in tussentijdse budgetopvolgingen en een nacalculatie.

Profiel
Je hebt een bouwtechnisch diploma (bachelor bouwkunde, assistent architect of architect, industrieel ingenieur …) of gelijkwaardig door ervaring.
Je hebt een sterke interesse in zeer energiezuinig en ecologisch bouwen. Je bent leergierig ingesteld, je kan zelfstandig werken en je bent communicatief sterk.
Je bent computervaardig, je kan zeer goed overweg met Excel, en bent vlot in CAD programma’s.
Ervaring in bouwcalculatie is een sterk pluspunt.


Aanbod
• Een goede ondersteuning en voldoende leermogelijkheden tijdens de inloopperiode.  Je krijgt de mogelijkheid om te groeien in een sterk zelfstandige job met voldoende verantwoordelijkheid, en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.
• Een fijne sfeer onder collega’s, in een coöperatieve bedrijfsstructuur.
• Deeltijds werk is bespreekbaar. De optie om deze job te combineren met een fysiek werk, permanent of tijdens een inloopperiode, is eveneens bespreekbaar.
• Doorgroeimogelijkheden naar projectleider.

Een competitief salarispakket
Interesse?
Stuur je CV en motivatiebrief naar info@lab15.be, ter attentie van Liesbeth Janssens.