Vacature Ploegbaas houtskeletbouw bij Lab15


Lab15 is een aannemingsbedrijf dat zich toelegt op de houtskeletbouw van passiefhuizen en verbouwingen tot zeer energiezuinige woningen. Wij zoeken een ploegbaas houtskeletbouw om ons team te versterken. Je hebt de dagelijkse leiding op de werf, werkt zelf mee en stuurt onze eigen medewerkers aan. Op www.lab15.be kan je bekijken welke projecten we zoal gebouwd hebben.


In de functie van ploegbaas zijn onderstaande zaken van belang:
-Over de technische bekwaamheden beschikken om houtskeletwoning te monteren. Je hebt een (hoger) technisch diploma in de bouw of gelijkwaardig door ervaring.

-Een beperkte ploeg medewerkers leiden, motiveren en coördineren en hun activiteiten zo organiseren dat de werken vlot verlopen.

-Rapporteren over de voortgang van de uitgevoerde opdrachten en bij eventuele problemen ingrijpen

-Het werk op de werf goed kunnen organiseren en plannen. Tegelijkertijd is vlot inspelen op technische incidenten en onvoorziene omstandigheden ook van belang.

-Erover waken dat de ploeg beschikt over genoeg materiële middelen om de opdrachten te kunnen vervullen (materiaal, gereedschappen, veiligheidskledij, etc...

-Positieve inzet: de ploegbaas slaat zelf de handen uit de mouwen, werkt mee in een voortrekkende rol, toont enthousiasme, is optimistisch ingesteld


We bieden een vaste job aan in een groeiend bouwbedrijf dat staat voor kwalitatief werk en waar een aangename werksfeer is. Je kan aan de slag in een team van gedreven mensen met een passie voor houtbouw en duurzaam bouwen. Je krijgt ruimte om zelfstandig te werken en om verantwoordelijkheid op te nemen. We bieden een contract van onbepaalde duur aan. Je wordt vergoed onder PC124 van de bouwsector, volgens opleiding en ervaring. Doorgaans wordt de ploegbaas, na een inwerkingsperiode onder cat III, vergoed als ploegbaas A (met doorgroeimogelijkheden).

Start van de job:  6 augustus 2018


Interesse? Stuur je CV graag door naar:
Lab15 cvba
tav Liesbeth Janssens
www.lab15.be
Nieuwevaart 118 A/007
9000 Gent
T 09/2335168
info@lab15.be