Over Lab15

Lab15 is ontstaan uit een passie voor hout en energiezuinig bouwen. Onze naam verwijst naar de passiefhuisnorm voor nieuwe woningen met 15kWh/m2j energieverbruik.

Van bij de start in 2006 lag de focus op passief- en houtskeletbouw. Doorheen de jaren kreeg energiezuinig (ver)bouwen steeds meer aandacht en evolueerden de normen, net zoals Lab15. We volgen nieuwe ontwikkelingen en reglementeringen op de voet zodat jij zeker bent van een huis dat voldoet aan de laatste eisen.

Naast passieve woningen bouwen wij ook laag-energiewoningen, die voldoen aan de hoogste ecologische standaarden. Ook voor energiebesparende renovaties of isolatie met cellulose vlokken kan je bij ons terecht.

Lab15 is een team van vier vennoten en twaalf medewerkers, die allemaal dezelfde passie delen en elkaar perfect aanvullen. Uit onze ervaring en expertise denken wij graag mee over de realisatie van jouw plan. Daarnaast kunnen wij rekenen op een uitgebreid netwerk aan onderaannemers, die net zoals ons streven naar meer energiezuinige woningen.


Benieuwd naar de stappen in uw (ver)bouwtraject?

Neem contact op en we spreken elkaar snel